Jäseneksi haku

Etelä-Karjalan Taiteilijaseuran jäsenhaku 2021 on käynnissä

Etelä-Karjalan Taiteilijaseura kutsuu alueen kuvataiteilijoita hakemaan jäsenyyttä.

EKTS:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on taidekoulutuksen tai taiteellisen työskentelyn kautta osoittanut ammatillisen osaamisensa. EKTS on ammattikuvataiteilijoiden yhdistys, ja hakijan taiteellisen toiminnan tulee olla ammattimaista tai ammattiin tähtäävää (esimerkiksi vasta valmistuneet opiskelijat). Henkilön tulee asua Etelä-Karjalan alueella, olla sieltä kotoisin, suorittanut opintonsa siellä tai muuten merkittävästi toimia alueella.

Yhdistys valitsee uudet jäsenet (marraskuun loppuun mennessä) syyskokouksessaan suljetussa äänestyksessä.

Vapaamuotoiset jäsenhakemukset toimitetaan 15.10. mennessä SÄHKÖPOSTITSE osoitteeseen: info.taidelainaamo@gmail.com. Hakemukset sähköpostiin mahtuvana yhtenä PDF-tiedostona, max. 8 Mt. Hakemuksen liitteenä tulee olla ansioluettelo sekä teoskuvia (max 10 kpl, joissa selkeästi teoksen valmistumisvuosi, koko ja tekniikka). Muistathan liittää hakemukseen yhteystietosi!
Lisätietoja: info.taidelainaamo@gmail.com.

Etelä-Karjalan Taiteilijaseura ry on 1989 perustettu 130 ammattitaiteilijan jäsenyhdistys. Valtaosa jäsenistä asuu Lappeenrannassa ja Imatralla. Seura on ylläpitänyt monipuolista näyttelytoimintaa sekä toiminut kulttuurivaikuttajana jo yli 30 vuotta.

Toiminnan näkyvin osa on yhdessä Korutaideyhdistyksen kanssa perustettu Taidekeskus Itä Lappeenrannan keskustassa, jossa järjestämme noin parikymmentä näyttelyä vuosittain. Lisäksi seura järjestää vuosittain useita taidetapahtumia ja -näyttelyitä, kuten seuranäyttely tänä vuonna Imatran taidemuseossa ja ensi vuonna Kotkassa Galleria Uusikuvassa.

Yhteistyötä teemme muun muassa alueen hoitolaitosten, LAB ammattikorkeakoulun sekä Lappeenrannan ja Imatran ystävyyskaupunkien kanssa.Toimimme yhdessä muiden alueiden taideyhteisöjen kuten Joensuun ja Kouvolan taiteilijaseurojen kanssa. Etelä-Karjalan taiteilijaseura on osa Kaakon taide ry:n visuaalisen taiteen verkostoa.